6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Το Γενικό Λύκειο Τζερμιάδων συμμετέχει και φέτος στο 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (http://www.digifest.info/) το οποίο πραγματοποιείται από 6 έως και 9 Απριλίου 2016 σε 17 πόλεις της Ελλάδας. Οι μαθητές των σχολείων μας συμμετέχουν στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου - Λασιθίου (http://digifest-ira.blogspot.gr/) παρουσιάζοντας την εργασία τους στις 6 Απριλίου 2016 στον Άγιο Νικόλαο.

Συγκεκριμμένα, τo Γενικό Λύκειο Τζερμιάδων (Α και Β Λυκείου) συμμετέχει το σχολικό έτος 2015-2016 στο πρόγραμμα Irresistible μέσα από σχολικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα ?Εφαρμογές της Νανοτεχνολογίας στο περιβάλλον?, με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την Μ. Ελευθερίου (ΠΕ04.01) και τον Εμμ. Πουλάκη (ΠΕ19).  Οι μαθητές  έμαθαν για την επιστήμη της Νανοτεχνολογίας και για τον προγραμματισμό με μικροελεγκτές (Arduino) κι έπειτα κατασκεύσαν ένα έκθεμα με δύο σπιτάκια.

Περισσότερα: 6ο Μαθητικό...

5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Το Γυμνάσιο και το Λύκειο Τζερμιάδων συμμετέχουν για πρώτη φορά στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (http://www.digifest.info/) το οποίο πραγματοποιείται από 2 έως και 4 Απριλίου 2015 σε 15 πόλεις της Ελλάδας.

Οι μαθητές των σχολείων μας συμμετέχουν στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου - Λασιθίου (http://digifest-ira.blogspot.gr/) με ψηφιακά έργα τα οποία εκπονήθηκαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτος 2013-14 και συγκεκριμένα:

Περισσότερα: 5ο Μαθητικό...