Αναφορά του ΓΕΛ Τζερμιάδων στο Κρήτη tv

To Γενικό Λύκειο Τζερμιάδων συμμετείχε στη βραδιά ερευνητή 2016 στο ΙΤΕ με το έκθεμα της Α και Β Λυκείου "Το σπίτι του μέλλοντος! Η Νανοτεχνολογία στις υπηρεσίες σας!" μέσα από το πρόγραμμα irresistible. Το ρεπορτάζ είναι από το τοπικό κανάλι Κρήτη tv.

 

Μικροί μαθητές συναντούν την έρευνα στο cretalive

Άρθρο του cretalive για την έκθεση των μαθητών της Α και Β Λυκείου του ΓΕΛ Τζερμιάδων, και άλλων σχολείων  στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος irresistible την Κυριακή 17/4/16 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Ηρακλείου. Πατήστε εδώ για να δείτε το άρθρο.

Άρθρο στην ηλεκτρονική εφημερίδα MadeinCreta για την εγκατάσταση σεισμογράφου

Η ηλεκτρονική εφημερίδα MadeinCreta www.madeincreta.gr και η δημοσιογράφος Κορίνα Καφετζοπούλου δημοσίευσαν άρθρο - αφιέρωμα για την εγκατάσταση σεισμογράφου στο Γενικό Λύκειο Τζερμιάδων, με φωτογραφίες των μαθητών και των υπεύθυνων καθηγητών του προγράμματος, καθώς και τμήματα συνέντευξης που παραχώρησε η υπεύθυνη του προγράμματος, κ. Μαρία Ελευθερίου, Φυσικός.

Πατήστε εδώ για να δείτε το άρθρο.

Σεισμογράφος ΓΕ.Λ. Τζερμιάδων - Συνέντευξη στο ΚΥΔΩΝ TV 5-12-2013

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του περιβαλλοντικού προγράμματος εγκατάστασης σεισμογράφου του δικτύου QCN του Παν/μίου Stanford (http://qcn.stanford.edu/?lang=en) στο ΓΕ.Λ. Τζερμιάδων Οροπεδίου Λασιθίου, μιλούν στο ΚΥΔΩΝ TV για την εγκατάσταση και την μέχρι τώρα εμπειρία τους από το πρόγραμμα.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της εκπομπής πατώντας εδώ.

Αναφορά στην ηλεκτρονική πύλη της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ για την εγκατάσταση σεισμογράφου

Αναφορά στην ηλεκτρονική πύλη εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ για την εγκατάσταση σεισμογράφου στο Λύκειο Τζερμιάδων.
Πατήστε εδώ για να δείτε την αναφορά.