Εκδρομές

Αντίγραφο πρακτικού επιλογής ταξιδιωτικού γραφείου

Στο Τζερμιάδων σήμερα στις 11 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30 μ.μ., συνεδρίασε η  Επιτροπή Αξιολόγησης Προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων που κατέθεσαν προσφορές στο ΓΕΛ Τζερμιάδων για την επιλογή της πλέον συμφέρουσας από οικονομικής άποψης, κατόπιν πρόσκλησης του σχολείου η οποία έχει αναρτηθεί με αντίστοιχη σύννομη προκήρυξη στον ιστότοπο της ΔΔΕ Λασιθίου στις 3/1/2024, για την εκπαιδευτική εκδρομή ομάδας μαθητών της Α’, Β’ και Γ’ τάξης στην Ιταλία ή στην Πολωνία.

Κατατέθηκαν εμπρόθεσμα έξι (6) συνολικά προσφορές, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη, ειδικότερα τρεις (3) με προορισμό την Ιταλία και τρεις (3) με προορισμό την Πολωνία από τα ταξιδιωτικά γραφεία: α) Kalamaki Travel Services, β) Grand Tours, γ) Costas Armyras Taxidia, δ) Vai Travel , ε) Landmarks Travel και στ) Le Grand Tourism Enterprises.

Οι προσφορές αποσφραγίστηκαν κατά σειρά εισερχόμενου πρωτοκόλλου κατάθεσης, ενώπιον της Επιτροπής και το περιεχόμενό τους ετέθη υπόψη των μελών.

Η Επιτροπή αφού συσκέφθηκε σύμφωνα με το άρθρο 14 της Υ.Α. 20883/ΓΔ4/12-2-2020 (ΦΕΚ 456/τ.Β’/ 13-2-2020) και αξιολόγησε τις προσφορές ως προς την πλέον συμφέρουσα (δωρεάν εισιτήρια, φόρος διαμονής έξτρα από την τελική κατ’ άτομο τιμή) αποφάσισε να αναθέσει την οργάνωση της εκπαιδευτικής εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο Kalamaki Travel Services στην Πολωνία από 9 έως και 13 Μαρτίου 2024, επειδή κρίθηκε ως προς όλες τις παραμέτρους της, συνδυαστικά και οικονομικά, η πλέον συμφέρουσα.

Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η παρούσα πράξη και υπογράφεται ως ακολούθως:

Ο Διευθυντής                                                              Τα μέλη της Επιτροπής