Άλλα ΠρογράμματαΔράσειςΝέαΠροβολή

Βίντεο και Αφίσα των μαθητών/τριών για τις παραβατικές συμπεριφορές

Το σχολείο μας φέτος συμμετέχει στο πρόγραμμα με τίτλο “Δράσεις ενάντια στις επικίνδυνες συμπεριφορές, την παραβατικότητα και τη χρήση ουσιών από εφήβους. Παρέμβαση στο άτομο, την οικογένεια, το σχολείο, την κοινότητα” που διοργανώνει και συντονίζει το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας – Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας και Κοινωνικής Εργασίας (http://SocialRe-SWorklab.hmu.gr) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης (αναλυτικά στο https://1lyk-tzerm.las.sch.gr/?p=502).

Στο πλαίσιο του προγράμματος εκτός τις παρεμβάσεις που έχουν ήδη γίνει σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, γονείς και νέους της τοπικής κοινωνίας, την λειτουργία της Κινητής Μονάδας Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και της Σχολής Γονέων στο Οροπέδιο Λασιθίου, οι μαθητές/τριες του σχολείου μας κλήθηκαν να δημιουργήσουν πρωτότυπο υλικό για τις θεματικές που ενημερώθηκαν.

Έτσι, και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους παρήγαγαν μια αφίσα και ένα πολύ όμορφο βίντεο, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ΑΦΙΣΑ

ΓΕΛ ΤΖΕΡΜΙΑΔΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΦΙΣΑ 1

Κατεβάστε την αφίσα σε pdf πατώντας εδώ.

ΒΙΝΤΕΟ